En ze begon weer te jammeren, ik probeerde haar gerust te stellen

Hoewel het zo wordt gezegd, lijkt het misschien cryptisch en ingewikkeld, in de praktijk is het eenvoudiger. In feite is hun medewerking vaak niet eens vereist. Soms kan een simpele vraag het hele proces starten.

Discriminerende algoritmen

Dat hij je associeert met waar hij naar verlangt en niet heeft. Of datgene wat hij maar af en toe heeft, gedurende korte perioden, en dan zo veel mist. Of gewoon alles wat ze cool vindt.

Non-verbale kenmerken

Als ze breken, zal dat zijn omdat het kleine lammetje zijn zelfrespect moet verbeteren door samen te zijn met een andere verleider die transparanter is over zijn gevoelens, of omdat de sfinx zich verveelt en een deel van turbulente ervaringen wil delen.

Aanhoudende eigenwaarde kwetsbare eigenwaarde

Het ongeluk dat bij veel gelegenheden gebeurt, met de hoge temperaturen op het strand, wanneer een van de testikels uit het badpak komt en extern in het zicht van het publiek hangt, is humoristisch en verrassend.

Denk niet twee keer na en bel uw bureau

Ja, ze zijn mijn leven geweest en dat blijven ze ook; Daarom heb ik het diepe gevoel dat wanneer we door situaties gaan waarin dingen niet duidelijk zijn, een goede vriend een onvoorwaardelijke waarde is om vooruit te komen.

Eerdere berichten